FIRNi logo
vjoon

"Firni suvepäevad" 2.-4. juunil 2000 Karula veskis


Suvepäevadele on oodatud kõik endised ja praegused firnikad ja Firnile lähedalseisvad inimesed! Suvepäevad toimuvad Karula veskis ning suvepäevadest osavõtu tasu on täiskasvanutele 35 krooni olenemata kohalviibitud ajast, lastele tasuta.
Ööbimine oma telkides või veskis!

Programm:

Karulasse on võimalik hakata kogunema juba reedel, 2 juunil.

1. Toimub traditsiooniline Firni kiirus- ja soovi korral ka tehniline ronimisvõistlus, millest osavõtt maksab täiskasvanutele 25 krooni ning lastele 10 krooni - parimatele on soliidsed auhinnad!
Võistlustel osalema on oodatud kõik soovijad, piiranguid ei ole.

Ajakava (kella-ajad on orienteeruvad):
laupäeval
10-11 registreerimine võistlustele
11-13 kiirusronimise eelvõistlus
14-15 ronimisvõistlus lastele
15-17 kiirusronimisvõistluse finaal
Võistlustel on kaks eraldi arvestusklassi: algajad mehed ja naised ning edasijõudnud mehed ja naised.
Eelvõistlusel tuleb ronida kaks korda üles-alla lihtsaima koha pealt, edasi finaali pääsevad sõltuvalt osavõtjate arvust 4-6 kiiremat meest ja naist oma klassis. Finaal toimub raskemal rajal ning rada avalikustatakse alles võistluspäeval.

pühapäeval orienteeruvalt kell 11-13 toimub väike tehniline (kombineeritud) võistlus, juhend avalikustatakse laupäeval.

Võistlustel osalemiseks on vaja kaasa võtta: vöösüsteem, põhiköiejupp, muhviga karabiine, muhvita karabiine, klemme, kaheksa või laskumisplaat, zhumaar. Kui ei ole kogu vajalikku varustust, ei tasu meelt heita, küll koha peal saab organiseerida!

2. Suvepäevadele võiks igaüks kaasa võtta midagi (toiduaine/maitseaine vm), mida ta tahab süüa oma unistuste matkalõunas - nii palju kui tahab või vajalikuks peab. Unistuste matkalõuna saab olema laupäeval kosutuseks võistluste vahel! Nii, et pange fantaasia tööle!
Loomulikult ärge unustage kaussi, nuga, kahvlit või lusikat ja tassi sooja tee jaoks!
Suvepäevade raames on võimalik organiseerida ühist toitlustamist, toidukorra eest kogutakse soovijailt koha peal 5 krooni.

3. Võistluste vahepealse aja ja õhtu sisustame toredate sportlik-lõbusate mängude ja võistlustega lastele ja suurtele, on saun ja järv ning lõkketuli, elavat muusikat laulmiseks - ja eelkõige üritus saab olema tore, kui kõik võtavad kaasa lõbusa tuju ja pealehakkamise!

Kohtumiseni Firni suvepäevadel!

Ettepanekud ja küsimused saata Meeri Sassianile meeri.sassian [ät] mail.ee .

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon