FIRNi logo
vjoon

Firni orienteerumisüritus 2010

    Aeg ja koht: 16.10.2010, Rõuge.

    Start:  kell 14.00 Võru-Rõuge mnt äärest, kogunemine Ööbikuoru parklas hiljemalt 13.30 ning liigume üheskoos starti (~2,5 km). Finish on  Ööbikuorus.

    Võistlusformaat:
ühisstardist suund- ja valikorienteerumine kontrollajaga.

Esmalt suundorienteerumine ning seejärel saadakse kaart valikorienteerumise punktidega.  Kontrollaeg on 4h. Raja pikkus on ligikaudu 15km. Võidab kõige kiiremini enim punkte läbinud võistleja.Võrdsete punktide arvu korral otsustab võitja aeg. Osades KP-s on ka lisaülesanded, mille eest on võimalik  lisapunkte koguda. Rajalt ei puudu ka üllatused:) Parimatele auhinnad.

    Kaart: A4 kilekotis.

    Keelualad: Taluõued

    Ohud: laudteed ja sillad on libedad, ettevaatust teede ületamisel!

    Varustus: kompass, harilik pliiats (või vee- ja külmakindel kirjutusvahend), kell, soovitavalt mobiiltelefon,  sobivad jalanõud (mets on üpriski märg), saunatarbed, hea tuju.
 
    Osavõtureeglid: Võistelda võib üksi või kuni kolmeliikmelise võistkonnana. Igale osalejale tagatakse kaart, finishis soe jook ning Viitina puhkemajas supp, saun järve kaldal ja hea seltskond.

    Osavõtutasu: 75 eek osaleja kohta ettemaksuga, 100 eek kohapeal tasudes. Osalustasu saad kanda Hedi Petersoni kontole 221011367401 (Swedbank) või 10002401059004 (SEB), märkides selgitusse “FIRN orienteerumine osaleja nimi”

    Lisainfo: Viitina puhkemajas on võimalik ka ööbida (8 voodikohta ning mõned põrandakohad), samuti telkida. Ööbimistasu 50 eek. Kohapeal on võimalik ka grillida.

    Õhtuprogramm: Helen Korju  ja tema grupp räägivad oma reisist Alpidesse, samuti saab näha Kalle Kiiraneni pilte/filmi suvisest Svaneetia käigust.

    Registreerimine: vajalik eelregistreerimine kuni 13.10.2010 email teel: merili_s [ät] hotmail.com või peterson [ät] quretec.com. Hiljem kokkuleppel korraldajatega. Registreerimisel palume ära märkida võistkonna nimi, võistkonna liikmed, kas on plaanis ööseks jääda, kas on plaanis tulla oma autoga ja kas sinna mahuks veel keegi, samuti andke märku need, kes vajaksid transporti.

    Korraldajad: Hedi Peterson (peterson [ät] quretec.com)  5098775

                          Merili Simmer (merili_s [ät] hotmail.com) 5128411


Registreerunute nimekiri


Tulemused

   

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon