FIRNi logo
vjoon

Ronimine Karulas 8-9. oktoobril 2011

Nädalavahetusel 8.-9.10 ronime Viljandi lähistel Karula veskil. Kogunema hakatakse laupäeva ennelõunast, uksed veskil avatakse kell 11.00.

Kavas on:

Laupäev 8.10
Ronimistegevuse algus kell 11.00
Terve päeva võib saabuda ja sujuvalt lülitumine ühisesse ronimistegevusse.
Lõunasupp kell 14.00
Ronimistegevus kuni valget aega jätkub. Individuaalne alpinismitehnika.
Õhtusöök 19.00
Kell 20.00 lõkkevõimalus, soovi korral ujumine Karula järves või saun.
Meenutame mäeskäike ja ronimise möödunud hooajast ja varasemast.

Pühapäev 9.10
Hommikusöök kell 09.00
Kell 10.00 – 15.00 Ronimine. Soovijatele on alpinismitehnika või seongusronimine.
Kell 14.00 alustame ühise veski koristamisega.

Mida selga, mida kaasa ja mis maksab? Laagrisse pane selga ikka sportlik ja ilmale vastav riietus. Ronida saab veskil edukalt nii matkasaapa kui (ronimis)sussiga. Julgestus- ja ohutusvarustus saab kohapeal (ronimisvarustuse vajadusest anna teada!)
Magamiseks võta kaasa soe magamiskott ja matt. Magada saab nii veskis sees omal matil või siis enda kaasavõetud telgis.  Pesemisasjad ka kaasa.
Vajalikud on kindlasti ka toidunõud. Kui soovid osa võtta ühisest toiduvalmistamisest, anna sellest teada. Õhtusele lõkkele võta kaasa grillimistoitu. Hea võimalus telki, magamiskotti, matti, priimust vm varustust testida.

Laagri hind on 8 eurot per inimene

Hinnas sisaldub veski ja üldise ronimisvarustuse ( köied ja muu vajaliku spetsiaalse kaljuronimisvarustuse renti). Ei sisalda sauna (soovi korral saame juurde võtta).

Logistika:

Püüame huvilised ära mahutada autodele. Autodes vabade kohtade olemasolu või koha vajadusest anna teada - andres [ät] hiiemae.pri.ee. Autode ja vabade kohtade info lisame hiljem.

Viljandisse saab ka bussiga: Info
Viljandist edasi Karula poole saab jalgsi vastavalt kaardile Bussijaamast mööda Tallinna maanteed välja kas ~1 km (linnas sees) ja siis paremale, või ~2 km (linnast väljas) ja paremale, silt näitab Karula peale. Tee pikkus tuleb mõlemal juhul enam-vähem sama, kuid tagumine tee on sügiseti ilusam.

Rohkem infot:

Oma tulekust, logistikast ja varustuse vajadusest anna teada: andres [ät] hiiemae.pri.ee, 5285478

Edasijõudnud võiksid eelnevalt välja mõelda, milliseid uusi/vanu tehnikaid või situatsioone soovivad kohapeal katsetada-pusida-harjutada!

Üritus toimub iga ilmaga!

 

NB! Toimub parima matkatoidu valimine!

Igalühel meist on välja kujunenud mõni eriti kindel näks või söök, mis kindla peale matkadele kaasa saab võetud. See mis raske tööpäeva eel meid kogu päevaks hea koguse energiaga varustab. See mis pikal päeva keskel hästi kõhtu toidab ja meid järgnevate tundide rügamiseks energiaga varustab. See mis pärast väsitavat matkapäeva õhtulõkke ääres alati meele paremaks teeb. See mis matkakaaslasi meeldivalt üllatab. Parimate matkatoitude väljaselgitajateks oleme ise kogu laagri kestel, degusteerime, avaldame arvamust ja võibolla juba järgmisel pärismatkal leiab ka kasutust. Kohapeal selgub retsept, kuidas leedukatest mägardid omale matkale liha kuivatavad, jpm.

Tulijad:

Ursula, Kaisa R, Liis, Maarit, Priit N, Ragnar J, Kristel?, Risto?, Indrek, Andres, Kadri, Alar, Erik J, Marge, ... (mõnedelt ootame veel kinnitust)

Kõigil tulijatel palun edastada oma telefoninumber Andresele, et vajadusel transpordi osas täpsemalt kokku leppida. Tänasel (neljapäevasel) treeningul olen ca 19-19:30 paiku ronimisseina juures, et vajadusel täpsustada, vastata tekkinud küsimustele.

Autotransport:

Andrese autos Indrek ja võibolla ka Risto (1 vaba koht)

Ragnari autos Kaisa

Priit (auto rahvast juba täis - Kristel, Liis, Maarit)

Alari autos Kadri (2 vaba kohta)

Viki tuleb hiljem päeva peale Tartust autoga, võibolla ühitavad Erikuga (autos vabu kohti)

Marge, Ursula ühineksid meiega hiljem või muul moel.

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon