FIRNi logo
vjoon

AMMV 2006 suusaetapi juhend

Individuaalne suusatamine ning klubidevaheline teatesuusatamine.

Eesmärk
Selgitada välja parimad nais- ja meessuusatajad alpinistide ja mägimatkajate hulgas ehk mitmevõistluse talvise etapi parimad ning parima klubi teatesuusatamises välja selgitamine.
Osavõtjad
Osavõtjateks on hingelt alpinistid, mägimatkajad, matkajad ja klubide treeningrühmade liikmed. Klubidevahelises teatevõistluses võivad osaleda kõik alpi- ja matkaklubid ning organisatsioonid (edaspidi klubid).
Läbiviimise aeg ja koht
Võistlused toimuvad 14. ja 15. jaanuaril 2006 aastal Põlvas Intsikurmu suusaradadel. Esimesel päeval selgitatakse mitmevõistluse talvise etapi paremad individuaalses suusatamises klassikalises tehnikas. Registreerimine võistluseks toimub kuni kella 12.30-ni 14. jaanuaril, start antakse kell 13.00, esimesena stardivad naised, seejärel mehed. Teisel päeval toimub klubidevaheline teatesuusatamine vabatehnikas. Teatesuusatamisele antakse start kell 11.00. Vastavalt valitsevatele lume- ja ilmastikuoludele on võimalikud muutused distantside pikkuses ja sõidutehnikas. Lumepuuduse tõttu võistluse ärajäämisest teavitatakse 3 päeva ette. Järgmine võimalik aeg samas kohas oleks 2 nädalat hiljem – 28.-29.jaanuaril.
Võistluste süsteem
AMMV talvise etapi raames selgitatakse parimad individuaalses suusatamises ühisstardist, meeste distantsiks on 15 km ning naiste distantsiks on 10 km. Sõidetakse klassikalises tehnikas. Klubidevahelise teatevõistluse raames sõidetakse vabatehnikas. Võistkonna moodustavad 3 meest ja 2 naist, meesliikmeid on lubatud asendada naistega. Klubi võistkondade arv ei ole piiratud. Etapid sõidetakse vaheldumisi, s.t. M, N, M jne. Kogu distants tuleb läbida suuskadel kasutades nõutud suusatehnikat. Nõuete mittetäitmisel võistleja või teatevõistkonna tulemus tühistatakse.
Autasustamine
Autasustatakse kolme paremat nais- ja meesvõistlejat ning kolme paremat teatevõistkonda. Individuaalvõistluse autasustamine toimub esimese päeva õhtul ja teatevõistkondade autasustamine teisel päeval vahetult pärast tulemuste selgumist. Teatevõistluse võitja saab enda valdusesse alpinistide ja mägimatkajate suusaetapi rändauhinna "Sõitis Mäkke".
Registreerimine
Võistluseks registreerimine lõpeb individuaaldistantsidele 14. jaanuaril kell 12.30 ning teatevõistlusele 15.veebruaril kell 10.00.
Osavõtumaks 100 krooni sisaldab
individuaalvõistlusmaksu ja sauna laupäeva õhtul. Ainult sauna kasutajad maksavad 50. Teatevõistluse osavõtumaks klubi esindusvõistkonnale on 100 krooni, järgmised klubi võistkonnad on tasuta. Osavõtumaksud tasutakse koha peal.
Majutus, toitlustus ja muu info
Voodimajutus on Põlva spordikoolis Metsa 7. Oma magamiskotiga või linadega 2-3 kohalistes tubades, majutuse eest tuleb tasuda 60.-. Spordikooli asukoha leiad rajakaardilt tähistatuna Spordihoone, Metsa 7.
Raja esialgne skeem
Ava uues aknas

Võimalus lumelauaga sõita, samas asub ka slaalomnõlv ja Big Air trampliin, tõstukit pole aga nõlvadel on valgustus, loodame et need ka sellel õhtul põlevad.

NB! Mäkketõususprint
Enne sauna toimub suusavõistluspaigas väike mäkketõususprint kiiremale nõlvast üles tõusjale. Autasustatakse parimat meest ja naist. Keelatud on kasside ja kirka kasutamine. Täpsemad juhised kohapeal.

Vaata ka:
http://www.emhi.ee
http://www.ilm.ee
http://www.polva.ee

Korraldajad jätavad endale õiguse võistluskorraldusse muudatusi teha.
Jälgi infot: www.firn.ee
Lisainformatsioon: 
  Priit Rooden priit[ät]firn.ee 566 99446
  Kalle Kiiranen kalle.kiiranen[ät]ut.ee


Kohtumiseni Intsikurmu suusaradadel!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon