FIRNi logo
vjoon

Nädalavahetus Helsingis ja Astangul ohtra ronimisega

  

Tubli seltskond (12 inimest) alpinismitrenni rahvast organiseerus, et minna üheskoos Helsingisse Toyota Kiipeilyarenasse ronima. Tore üllatus ootas meid varahommikul sadamas, kui eest leidsime pea sama suure grupi Tallinna ronijaid ning matkagrupi. Meil kõigil oli sama siht ja eesmärk ehk mõnusalt ronida. Kokku oli sel päeval seega ronimas 30 eestlast, niiet oli vägagi kodune ja meeleolukas ronimine. Hästi hea meel oli näha tuttavaid nägusid, mõned neist läbi käinud ka meie Tartu alpinismitrennidest, aga vahva oli sobitada ka uusi tutvusi .

Rohkearvuline punt eestlasi hajus koos kohalike ronijatega kenasti halli peale laiali, niiet radade valikut see ei piiranud ja ronida sai täiega!

Pühapäeval kogunesime varahommikul juba Astangul looduslikule kaljule ronima. Esmalt ronisime nii ülalt- kui altjulgestuses, hiljem vinnasime kannatanuid, pingutasime tugiköisi, jm. Astangule on samuti kevad jõudnud, jää oli juba taandunud, pori samuti, ümberringi õitsesid sinililled, toimetasid õhinal alpinistid pealinnast ja seekord siis ka külalised Tartust.

 

Pilte Helsingi ronimisest Mirkko ja Andrese kaamerast...

 

Astangu pildid peatselt...

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon