FIRNi logo
vjoon

2015. aasta retkede sisestamine andmebaasi!

Alpiklubi Firn hooaja lõpetamine toimub Palupõhja looduskoolis 28.-29. novembril (INFO). Klubi 56. tegevusaastast kokkuvõtete tegemiseks palume oma liikmetel lõppeva hooaja alpinistlikud marsruudid, mägimatkad, kõrgalpinistlikud tõusud, kaljuronimised ja jääronimised sisestada retkede andmebaasi.

Klubi hooaja parimate väljaselgitamisel lähevad arvesse marsruudid, mis on sooritatud vahemikus 01.11.2014 kuni 31.10.2015 (k.a). Andmebaas konkursi jaoks sulgub juba 16.11.2015! Edasi on aga andmebaas avatud aastaringselt ja selle täiendamisega oma kõigi toredate retkedega loome nii endile kui teistele väärtuslikku innustus- ja infoallikat. Konkursi statuudi leiab aadressilt: http://www.firn.ee/show.php?id=578.

Andmete sisestamine toimub veebivormi kaudu: http://www.firn.ee/db/minuretked.php. Tuvastamine toimub Firni foorumi kasutajatunnuse ja salasõnaga, mille puudumisel saab need endale teha Firni foorumikeskkonnas. Tehniliste probleemide korral aitab Erik (erik.jaaniso [ät] gmail.com)!

Ühtlasi on hooaja lõpetamisel suurepärane võimalus neid käike ka teistele tutvustada. Selleks võib juba aegsasti hakata valmis seadma pilte, sõnu, graafikuid ja videosid lühiettekande (kuni 12 min) jaoks, millega juba vähem kui kuu aja pärast teisi hooaja lõpetamisel osalejaid vaimustada!

comments powered by Disqus


vjoon tag hjoon